Lounge

Tammikuussa 2015 reissulle lähtiessä Nautiskelijat lepäsivät ennen pitkää lentoa Helsinki-Vantaalla uudessa Almost@home Loungessa. Tarjolla oli lämmintä ja kodikasta tunnelmaa sekä hyvää ruokaa. Kevyt keitto porisi liedellä ja odotteli nälkäisiä matkaajia.

Almoustathomelounge

Parasta Loungessa on ehdottomasti sen kodikas tunnelma. Se toimii suomalaisille matkaajille fiilistelynä kodista ja ihanista Artekin huonekaluista.  Ulkomaalaiset matkustajat puolestaan ihastuvat varmasti päästessään tutustumaan suomalaisen kodin tunnelmaan ja suomalaiseen designeen. Tilassa on käytetty ihania Artekin second hand -huonekaluja. Halutessaan asiakkaat voivat jopa ostaa huonekaluja itselleen!

Kodinomaisen tunnelman luomisessa on menty Almost@home Loungessa loppuun asti, sillä esimerkiksi aterimet haetaan suoraan keittiön kaapeista, kuten kotona!

HKI_vantaa_lounge

Almost@home Loungen hintaan kuuluvat ruoan lisäksi, mehut, virvoitusjuomat, hanaolut sekä puna-, valko- ja kuohuviini. Väkevät alkoholijuomat ovat maksullisia, muuten niidenkin hinta on hyvin edullinen.

Vinkkivitoset Almost@home Loungeen aikoville:

  1. Ole tarkkana kun etsit Loungea. Se sijaitsee Terminaalissa 2, kaukolentoalueen Transfer tiskin vieressä, Duty Free myymälän ja Starbucksin alueella.
  2. Varaa Loungevierailuusi tarpeeksi aikaa, ennen pitkää lentoa tulee rentoutua kunnolla.
  3. Hanki Priority Pass tai muu kansainvälinen lounge-vierailuihin oikeuttava kortti (toki tähän Loungeen pääset ilmankin, mutta kortilla hinta-laatu-suhde on aina parempi).
  4. Jos olet työmatkalla, voit tehdä töitä kotitoimiston puolella.
  5. Mikäli olet innokas pelailemaan, muista Loungen nurkasta löytyvä PlayStation.

Menisikö Nautiskelija uudelleen Almost@home Loungeen? Ehdottomasti, sillä kyseessä on rauhallinen ja kodikas lounge, joka jää mieleen erilaisuudellaan. Nautiskelija suosittelee!