Karon Beachin markkinat, Phuket

Mikä olisi paras ravintola Karon Beachilla? Jos jotain ravintolaa lähtisin Karon Beachilta suosittelemaan, olisi se ehdottomasti ruotsalaisen kokin omistama EAT. Kyseinen ravintola ei turhaan ole päässyt TripAdvisorin listalla ykköseksi Karonin ruokapaikoista. Hintataso on luonnollisesti aika paljon kalliimpi kuin muualla Karonissa, mutta ruoka on ehdottomasti sen arvoista. Esimerkkinä hintatasosta: antipastolautanen, Toast Skagen, 2x Chateaubriand, jälkiruoaksi limoncello ja juomaksi kolme drinkkiä, olut sekä karahvi viiniä, kaikki yhteensä noin 75 euroa.

EAT-ravintola, Karon Beach, Phuket

Kokki oli todella sydämellinen ja kun hän on oli saanut kaikkien ruoat valmiiksi, kiersi hän ravintolan ja jututti pienen hetken kaikkia asiakkaita. Oli oikein lämmin ja tervetullut tunnelma. Sisustuksestakin Nautiskelija piti kovin, vähän raffimpaa tyyliä, skandinaavisen yksinkertaista. Sitä oli kiva nähdä välillä Thaimaassakin.

Toinen ravintola mitä Nautiskelija Karon Beachilla suosittelee, on Elephant Cafe & Restaurant. Samannimisiä ravintoloita on kuitenkin Karon Beachilla kaksi, joten kannattaa olla hyvin tarkkana, että menee varmasti oikeaan ravintolaan. Ravintolan ruokalista ei välttämättä lupaa hyvää, sillä se on romaanin paksuinen ja pitää sisällään vielä kuvatkin ruokalajeista, oh no! Mutta ei hätää, ruoka on silti oikein toimivaa. Jopa niin hyvää, että tänne nautiskelijat palasivat reissun aikana useampaankin otteeseen. Muista kokeilla hummeria!

Elephant Cafe and Restaurant, Karon Beach, Phuket

Ja jos eksyt matkallasi Phuket Towniin tai Patong Beachille kannattaa paikallisissa ostoskeskuksissa lounastaa Shabu Shi –ravintolassa. Se on buffa-tyyppinen paikka, jossa saa tunnin ajan syödä niin paljon sushia kuin napa vetää. Jokaisella on omalla paikallaan oma pieni keittopiste, jossa voi keittää itse ruokansa. Lihat ja kasvikset lipuvat ruokailijoiden ohitse liukuhihnaa pitkin. Ei kovin viihtyisä paikka, mutta oikein toimiva lounas, ja todella paljon hyviä ja erilaisia susheja, suosittelen!

Nautiskelijahan on täysin hurahtanut hyvään italialaiseen jäätelöön. Kohtalaisen lähelle hyvää jäätelöä pääsee Karon Beachilla vain Nami Ice Cream aivan siinä Karonin markkinoiden lähettyvillä. Namilla on ihana pieni kioski ja ystävällinen palvelu. Muualta Karonista ei Nautiskelija onnistunutkaan hyvää jäätelöä löytämään.

 

Nautiskelijan vinkkivitoset Karon Beachilla ruokaileville:

  1. Testaa ehottomasti EAT.
  2. Hummeria saat edullisesti (noin kilon hummeri 38 euroa) ja herkullisesti ravintolasta Elephant Cafe & Restaurant.
  3. Lounasta Patong Beachilla vieraillessasi Yung Ceylon ostoskeskuksen Shabu Shissä, saat loistavaa sushia.
  4. Nauti jälkiruokajäätelöt vain Nami Ice Creamissa.
  5. Maistele ja maistele mitä ikinä uskallat Karonin markkinoilla. Ja syö tuotteet heti, älä anna jäähtyä!